Keresés

Bemutatkozás

A HC Delta Kft. fejlesztő csapata a High Computer /HC/ Kft.-ben 1992-ben kezdett el ügyviteli szoftverek fejlesztésével foglalkozni. A kezdeti sikerekre való tekintettel 1995-ben a HC Kft. gyakorlatának megfelelően megalakításra került a HC Delta Kft., melyben az ügyviteli szoftverek fejlesztése lett a főtevékenység.

A HC-s társaságok fő tevékenységi területe a PC alapon működő szoftver-, hardverfejlesztés, ennek következtében az ország szinte egész területén ismertek a társaságok által fejlesztett rendszerek, mint például a szavazó-, kereskedelmi-, gyógyszertári-, ügyviteli rendszerek.

Ezek közül a HC Delta Kft. a fejlesztője az EOS Ügyviteli Szoftvernek amelyet - és amelynek régebbi verzióit (TÜSZ) - költségvetési szervek, közintézmények, vállalkozások, valamint termelő vállalatok is jól hasznosítanak. A HC Delta Kft. a gazdasági informatika területén teljes körű kiszolgálást biztosít ügyfeleinek.

A HC Delta Kft. további tevékenységi területe a teljes körű könyvelési szolgáltatás, melynek keretében adó- és üzletviteli tanácsadást nyújtunk és segítséget adnunk a könyvvizsgálat lebonyolításában, szerződött partnereinknek.

A HC Delta Kft. magasan kvalifikált szakemberek alkalmazásával, a minőségügyi rendszerek (MSZ EN ISO 9001:2015) követelményeihez igazodva, magas színvonalú, innovatív szoftvereivel és szolgáltatásaival hosszútávon kíván ügyfelei korrekt szakmai partnere lenni. Rendszereinket a felhasználók egyedi igényei alapján alakítjuk és telepítjük különböző operációs környezetekben és hálózatos formákban. Szakembereink folyamatosan azon fáradoznak, hogy felhasználóink mind nagyobb megelégedéssel üzemeltethessék számítógépes alkalmazásainkat.

Szakmai oldalak

hasznos linkek
 

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

Könyvelés

Teljes körű könyvelési szolgáltatás

tovább